EETCAFE COLLEGA'S

EETCAFE COLLEGA'S Al 7 jaar tevreden klanten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 4538 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Collega's. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 8:39 Lekkere rijk belegde pizza’s. En op tijd! Zeker een aanrader
28 mei 2022 om 0:14 Heerlijk gegeten. Het was weer helemaal top.
24 mei 2022 om 21:37 Snelle service,vriendelijk personeel. Zeer goed eten en erg veel.
24 mei 2022 om 19:21 Snelle bezorging, lekker eten, Je krijgt erg veel!
24 mei 2022 om 17:49 Altijd super tevreden met Collega's, altijd snel bezorgd, ruime keuze aan lekkere dingen.
22 mei 2022 om 23:19 was weer super geen klachten
21 mei 2022 om 10:17 Eten werd binnen aangegeven tijd bezorgd. En het smaakte weer heerlijk.
20 mei 2022 om 19:14 Heerlijke pizza en kapsalon, en snelle bezorging! Beste pizza van thuisbezorgd!
20 mei 2022 om 3:30 Helaas gaat de kwantiteit achteruit terwijl alles wel duurder wordt. Vraag dan om extra kaas omdat t al steeds minder is de laatste tijd, krijg je letterlijk een plakje kaas over je kapsalon. Jammer wanneer je vaste klant bent.
19 mei 2022 om 16:52 Altijd snel altijd goed en veel. Wij beatellen via het werk er al jaren. Aanrader Groet Team WDK
18 mei 2022 om 13:24 prima, snelle service en lekkere pizza 's
18 mei 2022 om 13:08 Eten was hartstikke lekker. Kapsalon had ook goede verdeling vlees/patat/salade. Eten werd 10 minuten eerder bezorgd dan aangegeven.